miercuri, 19 ianuarie 2011

Saturday night fever

De la sine inteles ca prefer sa nu dezvalui chiar oricui adevarul despre lipsa mea de experienta. Nu mint de-a dreptul, dar faptul ca 90% din glumele mele sunt glume deocheate (restul de 10% sunt fart jokes) este de ajuns pentru majoritatea oamenilor sa nu le dea de banuit. Insa majoritatea prietenilor-prieteni, cei care ma cunosc de cativa ani, cei cu care ai conversatii sincere la o tigara si un shot de vodca... Pai nu prea au cum sa NU stie.

Insa exista o exceptie. Exista o persoana care m-a citit mai usor decat ai citi o lista de ingrediente pe o punga de pufuleti. Se facea ca eram la dansul acasa intr-o sambata seara. Eu cu persoana asta cred ca am avut... doua conversatii mai extinse? Si la un moment dat nu mai stiu despre ce vorbeam dar o expresie de revelatie pura s-a prelins peste chipul sau si cu ochii sclipind m-a intrebat in gura mare, fata de alti oameni pe care chiar nu ii cunosteam: "Wait... are you a virgin!?"

Repetarea in mod obsesiv a propozitiei: "None of your business!" nu a facut nimic pentru apararea mea. Elefantul roz s-a teleportat in camera in toata splendoarea sa. Futu-i trompa ma-sii. Jenant? Da, destul de. Adica inteleg ca nu e ceva de care sa iti fie rusine. Da, da. Sunt o fiinta umana minunata si singur ajung in rai daca vine sfarsitul lumii maine. Whatever. Dar tot este ceva despre care NU as vrea sa stie. Sau daca este sa se stie, atunci eu vreau sa fiu persoana care alege cine afla sau nu.

Sa tipi in gura mare. Not cool. So not cool.

Ce a urmat a fost o sambata noapte in care ultima virgina a fost singurul subiect. Nu s-a ajuns la nici o concluzie in urma discutiei. Si nici nu am avut parte de descoperiri revelatoare. Persoana cu gura spurcata mi-a spus ca am nevoie de o curva masculina cu inima de aur. A folosit termeni mult mai politicosi pentru a explica titlul dubios dar din cate am inteles eu era vorba ori de cineva care se pricepe si vrea sa o faca din mila ori cineva care se pricepe si fute orice are un puls. Cum sa nu fiu flatata!?  

In mod previzibil baietii m-au sfatuit sa sar pe primul baiat care se arata interesat and just do it. :) Fetele i-au certat ca sunt porci insensibili. Si m-au asigurat ca nu am de ce sa-mi fie frica.

Dar ele nu stiau ca daca nu imi era frica pana in seara aia, o noua teama s-a cuibarit in sufletelul meu. Teama ca sunt chiar asa de usor de citit. Imi place sa fiu in centrul atentiei. Just not for this.

Un comentariu:

  1. Stii ce zic, sari cu vederea si prefa-te indiferenta. Iti zic, nimeni nu te cauta sa vada cum esti. Totul tine de tine si de cat de bine joci in cercul lor.

    Asa ca ... nu-i baga in seama. Lasa-i pe ei sa zica ce vor, tu vezi-ti de drumul tau.

    RăspundețiȘtergere