joi, 13 ianuarie 2011

Ch-ch-changes...

Oare ce interpretari naste simplul fapt ca am facut un blog despre aceasta “trasatura” a mea. Ca sunt disperata? Ca am nevoie de atentie? Ca sunt o ciudata… obsedata… sociopata… crizata… 

Adevarul este ca nu sunt “ultima virgina” pentru ca am in cercul de cunostinte cel putin doua fete care si ele la varsta noastra inaintata… tot n-au facut marele pas spre womanhood. Dar diferenta principala dintre mine si ele este ca in general, I love sex. Imi place sa vorbesc despre el. Imi place sa ma gandesc la el. La naiba, o sa marturisesc ca-mi place sa ma uit la filme porno. In limita bunului simt, ca nu ma uit la toate porcariile peste care dau. Si daca-ti plac desenele hentai, e ceva in neregula cu tine. Sunt desene animate pentru numele lui Dumnezeu. Cum sa te excite asa ceva!?

Dar divaghez…


Mai ales tentacle porn. That shit is fucked up.

La naiba, Matilda, concentreaza-te!

Deci cum spuneam… Faptul ca sunt ce sunt sau ca n-am facut ce am facut, nu este asa o problema majora pentru mine. Zi de zi imi vad de treaba mea si de treburile mele. Citesc in metrou, ma duc la toaleta sa fac treaba mare, ma uit la un episod doua dintr-un serial preferat. Dar nu am un singur gand in cap tot timpul de factura: “OMGZ! I CAN’T HAZ SEXY TIME!”

Nu. Dar cum am inceput an nou e o perioada propice pentru introspectie. De ce? De ce am ajuns in punctul asta dupa ce toata viata am demonstrat un interes destul de sanatos pentru tot ce inseamna sex. Adolescenta fiind am inceput sa ma masturbez. Si inca practic obiceiul sanatos ca deh, cu penetrare sau fara, femeia tot are nevoi. Dar introspectia lasa loc intrebarii, what’s wrong with me?

Daca faptul ca am facut un blog poate naste interpretari de genul: “fata asta e o ciudata”, atunci e bine ca d-asta l-am si facut. Sa vad cat de ciudata sunt de fapt. Si ce este in neregula cu mine. Daca intr-adevar este ceva in neregula.

Motivul secundar? Daca mai sunt alte fete care inainteaza in varsta fara sa afle marele secret al placerilor carnale (care implica si alti oameni), atunci poate soarta le va ghida pasii virtuali spre acest sanctuar blogosferic. Fetelor, nu sunteti singure.

Intr-un ultim rand, vreau sa am o cronica a modului in care vad lumea in momentul acesta, pre-deflorare, pentru ca peste ani si ani nimfomana care invariabil va evolua din mine sa priveasca inapoi si sa rada, “Ha, ce proasta eram”

Alternativ, daca ajung sa am 50 de ani, sa traiesc singura inconjurata de pisici si obiecte care vibreaza intr-un mod atragator, la fel cred ca voi reciti blogul si voi rade. “Ha, ce proasta eram. Pisi, hai la masa!”

2 comentarii:

  1. Hai sa-ti spun ceva. Sunt baiat, am 25 de ani, aproape si inca sunt virgin. Exact aceleasi probleme ca si la tine le am si eu cu fetele.

    Nu e vorba ca nu socializez ... sau ca sunt vreun freak. Am avut prietene (iubite), am prietene, prieteni.

    Si da, de fiecare data, la ziua mea sunt peste 30 de persoane.

    RăspundețiȘtergere