duminică, 6 martie 2011

"Tu ai himenul in cap"

Inca o noapte in oras, inca un compliment care toarna sare pe rana: "You're funny, and smart... and you get no penis". Da, nu pot sa ma cert cu asta. Indiferent cine-mi spune ca nu conteaza, trebuie sa ma resemnez cu ideea ca pentru unii oameni, care afla in mod indirect despre "the lack of penis" din viata mea, aceasta va fi trasatura mea definitorie. Si exemplul perfect pentru asta este urmatorul...

Deci aseara m-am intalnit cu H. si altii oameni, H. fiind tipul la care despre care am vorbit in postul asta. La vreo 2 ore si 3 beri mai incolo, a venit M un amic de-al meu sa ni se alature Le-am facut cunostinta si toate cele, la care H. il intreaba pe M.: "Deci care e faza, de ce nu te-ai dat la Matilda".

Sa va explic ce s-a intamplat, scumpi cititori care stiu ca va doare cel putin cat un hemoroid... H. presupune ca mi-e asa de foame de penis ca l-as accepta de la orice prezenta masculina neinrudita din viata mea, indiferent daca imi place sau nu de el Lasati-ma sa va asigur ca sunt multi baieti in viata mea, dar nici unul nu vrea sa ma futa. Si cum imi dau seama de asta? Stiti cum are Spiderman puterea lui "spidey sense" care il avertizeaza de pericole. Pai eu am "the virgin sense"

And it's never fucking tingling cand sunt pe langa respectivii baieti.

Din intamplare, M. chiar nu ma atrage in felul ala. De loc. O gradina de zarzavat imi trezeste mai multa patima si dorinta de freaky freaky ugachaka, decat M.

Dar este oki. Stiti de ce? Pentru ca unul dintre prietenii lui M cu care ne-am mai intalnit aseara, B. (tip pe care l-am mai vazut de cateva ori) mi-a explicat perfect situatia. M. bineinteles ca nu a putut sa-si tina gura si a facut o glumita virgina pe langa mine la care B.: "Esti virgina!?"

"Ce pula mea metaforica*, de ce toata lumea trebuie sa afle despre starea himenului meu!?"
"Dar ce am zis eu ceva... Nu ma intereseaza himenul tau. Tu ai himenul in cap!" zise B.


o_O

Woooooooooow.

Inteleg la ce se refera, dar aceasta s-ar putea sa fie cea mai proasta aleasa metafora din istoria metaforelor. Parca era un fel de Morpheus din Matrix, care la "free your mind" adauga un "and your pussy". Sa clarificam ceva. daca as avea un himen in cap, atunci invariabil ar fi fost redus pana acum la un cerc de pojghita de carne firav, dupa atatia ani de futere la cap.

Nu are cum sa supravietuiasca himenul respectiv la sesiunile de gangbang neural la care am fost supusa de-a lungul vietii mele.

*Injuratura cu trademark.